Bodil

Uhuru Peak Kilimanjaro

Bodil

kommentarer
  1. Anja sier:

    Hei Bodil. Helt tilfeldig kom jeg innom bloggen din der jeg ser at du kjøpte deg en Trek madone 4.9 tidligere i år. Jeg skal kjøpe meg en landeveissykkel nå, og 4.9 er ett av tre alternativer. Lurer veldig på din erfaring med sykkelen. Har du tid og mulighet til å fortelle meg litt?

    Jeg kan få den for 21 000 kr, str. 52, jeg er 168 cm høy. Hvordan stemmer str. overens med din høyde? Er prisen bra, synes du?

    Veldig takknemlig for raskt svar, du må også gjerne ringe om det er enklere. 97 01 59 38. Jeg må nok ta en rask avgjørelse. Alternativet er en Ridley Noa, 1,5 år brukt ramme – en vesentlig bedre sykkel, den kan jeg få for ca. 23 000.

    Hilsen
    Anja

    • keboko sier:

      Hei Anja.
      Jeg er ikke den eksplosive typen, men liker lange løp, og Madone 4.9 er laget til dette. Man sitter ikke så «aggressivt» på sykkelen, helt super for meg. Til mine 172 cm kjennes 54 rammen helt riktig.
      Dette er min første carbon sykkel,og jeg merket stor forskjell fra den gamle, liker godt hvordan den «svarer» når jeg trår til. Ellers er det vel ikke så stor forskjell på rammer? Opplever det slik at, jo fler proffer som bruker, og gjør det bra på en sykkel,- jo dyrere blir den.?! Gear og hjul kan dra opp og ned prisen og der ligger kvalitetsforskjellen, tror jeg:)
      Jeg har shimano dure-ace, litt i over kant, men det var i pakken jeg kjøpte. Hvis pristilbudet du har fått er på samme pakke, og ny, da er det bare å slå til. Super pris. Jeg gav mer.
      Jeg ønsket meg carbon i denne omgang, og så også på brukt, men kom til at: jeg vet jo ikke hva denne sykkelen har vært med på/om den har fått noen harde slag i f.eks en velt? Følte det tryggere å kjøpe nytt, også pga at det var snakk om en del kroner.

      Håper dette kan være til hjelp for deg, ellers er du velkommen til å sende en ny mail.

      Lykke til!

      Mvh
      Bodil

  2. Anja sier:

    Å, nå mista jeg alt jeg skrev… Tar en kortversjon: Tusen takk for raskt svar! Det var betryggende nok for meg å høre mht. størrelse og at du er fornøyd! Håper jeg er en lykkelig eier av ny sykkel innen en uke! Det er veldig mye penger å bruke på en sykkel, men forhåpentligvis får jeg jo mye glede av den i flere år, og så er det jo helsefremmende da!

    Tusen takk for at du tok deg tid for å svare!

    Anja

Legg igjen en kommentar